RAJESH KUMAR GIRI/REKHA KUMARI

RAJESH KUMAR GIRI/REKHA KUMARI

Forever Business Owner

+91-8527307169/+91-9716234758

rajeshkgiri@flp.com

Circle Image

Tregimi im

FOREVER ka ndihmuar miliona njerëz nga e gjithë bota të arrijnë ëndrrat që asnjëherë më parë nuk i kanë imagjinuar.

FOREVER ma dha mua rastin të ndaj një mundësi të mrekullueshme dhe prodhime mahnitëse me tërë botën. Unë arrita pavarësi finansiare dhe shëndet më të mirë përmes kësaj mundësie fantastike. Nëse je serioz në lidhje me shëndetin dhe me kontrollin e ardhmërisë tënde finansiare, atëherë FOREVER paraqet një mundësi perfekte për ty!

Ç'DO TË BËNIT ME MË TEPËR KOHË TË LIRË?
E ARDHMJA JUAN NIS KËTU.